www.vdshincasso.nl

Wie zijn wij

VDSH Incasso & Gerechtsdeurwaarders is de handelsnaam van de maatschap Van Dijk Scherpenzeel Hubers. Al meer dan een halve eeuw zijn wij een begrip op het gebied van het incasseren van vorderingen.

Ons ambtelijke team wordt gevormd door de gerechtsdeurwaarders Jan Hubers, mr. Huub van der Manden en mr. Bernadette Kolfschoten en kandidaat-gerechtsdeurwaarder Josita Boonen. Onze incasso-afdeling wordt aangevoerd door Arthur Scherpenzeel. Wij worden ondersteund door negen administratieve medewerkers.

Vanuit het prachtige pand met het torentje aan de Stadsring 91 te Amersfoort wordt het werk vol overgave gedaan. 't Was u vast al opgevallen: we zijn zo trots op ons pand dat we het torentje tot ons beeldmerk hebben verheven.

De kernactiviteiten van ons kantoor zijn op te delen in twee categorieën. Allereerst is er de ambtelijke praktijk. We brengen dagvaardingen uit, leggen beslag en ontruimen onroerende zaken. Daarnaast is er een florerende incassopraktijk. Deze afdeling behandelt incasso-opdrachten van het MKB, het bank- en verzekeringswezen, gemeentes en andere bestuursorganen. Op dit vlak zijn we landelijk actief.

Ook voor specifieke incasso-activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. We ontplooien deze op het gebied van de huurincasso – waarbij vooral woningbouwcorporaties en commerciële verhuurders tot de klantenkring behoren – en de tracering en incasso van zogenaamde 'doorrijders'. Bij een benzinestation wegrijden met een volgetankte auto zonder te betalen kan niet straffeloos blijven.

Naast deze specifieke incasso's zijn er nog tal van andere specialistische activiteiten op incassogebied die wij graag voor u verzorgen. U bent verzekerd van een correcte, snelle en professionele behandeling van uw opdracht!


Snel resultaat?

Vul ons online formulier in voor het aangeven van uw vordering.


Incasso online
Online beheer
Log in!Log in
Contact
Postadres:
Postbus 369
3800 AJ
Amersfoort
   Bezoekadres:
Stadsring 91
Amersfoort
033 461 94 12
algemeen@vdshincasso.nl